• Asperge51
  • 2016 front 1
  • 2016 front 2
  • 2016 front 3

51 minuten met...Els Vanneste - De Sleutel

“Drugsverslaving en wat doe je eraan?”

donderdag 4 mei - De Normandie Koksijde

51 DrugsFifty-One Club Westkust nodigt u uit!
“51 minuten met...” is een initiatief van Fifty-One Club Westkust dat als opzet heeft om 4 maal per jaar een boeiende spreker uit te nodigen over uiteenlopende thema’s die een ruim publiek kunnen aanspreken.
De opbrengst gaat in 2023 naar Inspirant (voorheen De Rozenkrans, Oostduinkerke) voor de aankoop van outdoor spelmateriaal.

De eerste voordracht vindt plaats op donderdag 4 mei, waarbij Els Vanneste van De Sleutel komt spreken over drugsverslaving en de impact ervan op familie en vrienden. De Sleutel is een centrum voor drughulpverlening en preventie, dat zich richt op mensen met drugsproblemen en risicogroepen. Kom meer te weten over hun werking, uitdagingen en hoe ze drugsverslaafden en hun familie helpen om dit aan te pakken.
De voordracht vindt plaats in De Normandie (Koksijde) en begint om 20u00. Na afloop kunt u bij een hapje en een drankje napraten .
Deelname kost 25 euro per persoon. Mis deze kans niet om uw horizon te verbreden! Iedereen welkom vanaf 16 jaar.

Inschrijven kan op deze link of via de QR-code

51 QR 51minutenmet

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1342065913004396

Fifty-One Club Westkust is een serviceclub die deel uitmaakt van Fifty-One International. om vriendschap, achting en verdraagzaamheid te cultiveren en om sociale en humanitaire projecten te ondersteunen.