• concertNovastar

Concert 2016 Novastar Solo

novastar big

Voor de vijfentwintigste maal organiseert Fifty-One Club Westkust haar concert. Dit jaar staat Novastar Solo op de affiche.

Het laatste Novastar album "Inside Outside" is in menig eindejaarslijstje van zowel 2014 als 2015 terug te vinden onder “Beste Albums van ...” en is met parels van singles als Closer To You, Light Up My Life en Kabul het warmste Novastar album tot dusver. John Leckie, de producer die o.a. meewerkte aan topalbums van Radiohead, Pink Floyd, Muse, New Order en The Verve, zat achter de knoppen.
Resultaat: De broeierige sfeer van het album noopte Joost Zweegers om ook live terug te gaan naar de essentie. De puurheid van de song.
Ondertussen is het meeste materiaal voor het nieuwe album ook al geschreven en wordt een release in de eerste helft van 2017 verwacht. Vooraleer de Novastar-gekte weer in alle hevigheid losbarst, wil Joost heel graag al een tipje van de sluier voor u lichten. Uiteraard zullen de klassiekers niet vergeten worden: Because, Wrong, The Best is Yet To Come, Mars Needs Woman, Never Back Down, ... Joost Zweegers haalde zijn hoogtste niveau als solo performer tijdens de laatste solo tour in 2015. Tijdens deze show is hij vast van plan om nog beter te doen voor u. Wees erbij, op zaterdag 3 december om 20.00 uur, in de Onze Lieve Vrouw ter Duinen Kerk in Koksijde voor wat nu al één van de concerten van het najaar zal worden.

Na het concert biedt Fifty-One Club Westkust een receptie aan in het Gemeentehuis van Koksijde.
De opbrengst van het concert wordt volledig besteed aan projecten in het kader van de Dienst aan de Gemeenschap van Fifty-One Club - Westkust, waaronder VZW Duin en Polder te Diksmuide, VZW Elora te Nieuwpoort, Rozenwingerd VZW te Oostduinkerke, See and Smile VZW, Rozenkrans…
Een volledige lijst kan u terugvinden op de website van Fifty-One Club : www.51westkust.be

 

Concert Informatie

Datum: Zaterdag 03 december 2016
Aanvangsuur: 20:00
Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk, Koksijde-Bad
Prijs: 40€
Rekeningnummer: BE80 2800 5316 0077
IBAN: GEBABEBB
 

Contact

Daniel Decoene
+32 475 49.50.86
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.