• AxelleRed

Concert Axelle Red

No images found.

RED

Voor de vierentwintigste maal organiseert Fifty-One Club Westkust haar concert. Dit jaar is niemand minder dan Axelle Red onze gast.
Met de “Acoustic”-tour gaat Axelle samen met haar band op zoek naar datgene wat haar muziek zo uniek maakt: haar tomeloze liefde voor muziek, passie voor het leven en altruïstische inzet voor een betere wereld.
Ontdaan van alle tierlantijntjes spreken haar songs nog meer tot de verbeelding en raken ons dieper. Met deze unieke tour wordt onze amour profond voor “all things red” alleen maar feller.   

Het concert vindt plaats in de Onze Lieve Vrouw ter Duinen Kerk in Koksijde op zaterdag 19 december 2015 om 20 uur. Na het concert biedt Fifty-One Club Westkust een receptie aan in het Casinogebouw te Koksijde.

De opbrengst van het concert wordt volledig besteed aan projecten in het kader van de Dienst aan de Gemeenschap van Fifty-One Club - Westkust, waaronder VZW Duin en Polder te Diksmuide, VZW Elora te Nieuwpoort, Rozenwingerd VZW te Oostduinkerke, See and Smile VZW, Rozenkrans…
Een volledige lijst kan u terugvinden op de website van Fifty-One Club : www.51westkust.be .

Concert Informatie

Datum: Zaterdag 19 december 2015
Aanvangsuur: 20:00
Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk, Koksijde-Bad
Prijs: 40€
Rekeningnummer: BE80 2800 5316 0077
IBAN: GEBABEBB

Contact

Jacques Luchie
+32 476 229363
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.